Juridische hulp na verkeersongeval
Juridische hulp bij een verkeersongeval met gratis recht op juridisch advies.

Zeker weten dat al jouw schade wordt vergoed na een verkeersongeval

Juridische hulp bij een verkeersongeval met gratis recht op juridisch advies.

Op deze pagina

Recht hebben betekent niet altijd recht krijgen

Blikschade na een ongeval is al vervelend genoeg, maar die schade krijg je snel vergoed als je goed bent verzekerd. Dat is helaas niet altijd zo vanzelfsprekend. Zeker niet als er sprake is van letselschade. De gevolgen daarvan strekken vaak ook verder dan eerst werd gedacht. Er kunnen allerlei onverwachte kosten om de hoek komen kijken. Je kan tijdelijk niet werken, misschien moet er huishoudelijke hulp geregeld worden of zijn er zelfs aanpassingen aan uw woning nodig.

Deze kosten vergoed krijgen is vaak niet zo eenvoudig. Het is geen uitzondering dat er een rechter aan te pas moet komen om jouw vergoeding af te dwingen. Dat betekent dat je een lange adem nodig hebt en juridische kosten moet maken voor de vergoeding van jouw kosten.

Smartengeld

Schade kan ook emotioneel zijn: verdriet om wat er is gebeurd, of angst om weer aan het verkeer deel te nemen. Bij geestelijk lijden is er misschien recht op smartengeld. Bijvoorbeeld omdat je tijdelijk niet kan werken. Maar ook hier geldt weer dat je een stuk sterker staat als je kan rekenen op krachtige juridische hulp om jouw recht te halen.

Juridische hulp voor het hele gezin

Je hoeft er niet alleen voor te staan. Samen met Ahrends bieden wij jou de nodige juridische bijstand als je iets overkomt. En niet alleen jou, ál jouw gezinsleden profiteren ervan. Een abonnement kost nog geen 5 euro per maand. Het geeft je bovendien elk jaar recht op twee uur juridisch advies.

Juridische hulp voor het hele gezin voor nog geen € 5 per maand

Stel ons een vraag over dit bericht

Heb je een vraag over dit bericht of wil je graag meer weten hierover? Vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt dan snel een persoonlijke reactie van een adviseur.

 

* We gebruiken deze gegevens alleen voor een reactie op jouw bericht.

Andere berichten die je misschien interessant vindt