De overheid hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Op 1 januari 2007 is de wet op financieel toezicht (wft) in werking getreden die eist dat de consument voorafgaand aan het tot stand komen van een overeenkomst informatie krijgt over onder andere de aard van de dienstverlening.

In onze dienstenwijzer vind u deze informatie over de diensten die wij u (kunnen) verlenen. De uitgebreide dienstenwijzer van ons kantoor kunt u bij ons opvragen en ook downloaden via contact pagina.


Bij Jouke Sjaardema Verzekeringen vindt u de erkend hypotheekadviseur!

Door een jarenlange ervaring in het adviseren van klanten op het gebied van hypotheken heeft Jouke Sjaardema Verzekeringen een goede reputatie opgebouwd. Onze adviseurs begrijpen dat het kopen van een huis een hele stap is, zowel gevoelsmatig als financieel en zullen u met zorg adviseren zodat uw hypotheek aansluit bij uw situatie nu en in de toekomst.

Door de contacten met vele kredietverstrekkers is het voor Jouke Sjaardema Verzekeringen gemakkelijk om de verschillende rentetarieven met elkaar te vergelijken. Bij ons bent u dan ook verzekerd van een zeer lage hypotheekrente!

Heeft u interesse in een hypotheekofferte van Jouke Sjaardema Verzekeringen maak dan eens een afspraak met onze erkend hypotheekadviseur. Ook ’s avonds is onze adviseur voor u beschikbaar!


Hoe ziet mijn inkomen eruit als ik 65 word? Heb ik een pensioengat en hoe kan ik dit gat dichten?

En zijn er nog mogelijkheden om de premie voor een lijfrente af te trekken van de inkomstenbelasting? Dit soort vragen stelt iedereen zichzelf wel eens.

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de Nederlanders onvoldoende voor z’n pensioen zorgt. Pensioen opbouwen via uw werkgever is namelijk in veel gevallen niet voldoende.

Doe daarom de pensioencheck!


Zit u krap bij kas of wilt u uw lopende leningen oversluiten in één overzichtelijke geldlening tegen een scherp tarief?

Ook hiervoor bent u aan het juiste adres bij Jouke Sjaardema Verzekeringen! Door zaken te doen met een groot aantal kredietverstrekkers bent u verzekerd van een lage rente! Wilt u weten wat Jouke Sjaardema Verzekeringen op dit gebied voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.